понедельник, 5 декабря 2022 г.

Зимостійкі і смачні кишмиші в Полтаві. Порівняння сортів. Вип.1

Порівняння виноградів зимостійких кишмишей і нових форм корисно для тих хто шукає відповідь на питання: „Який виноград посадити?‟.
У відео „Какой виноград посадить. Сравнение сортов винограда. Вып.1‟ показана збірка фільмів раніше опублікованих на каналі „Виноград и сад на дачі‟. Порівнюватися будуть наступні сорти і форми винограду: 


Фото 1. Зимостійкі кишмиші: Коринка руська, Рилайнс пинк сидлис, Тхортон, Юпітер США‟ 


Фото 2. Кишмиші з великими гронами: Гелиодор, Велес і Соломия 


Фото 3. Смаколики. Столові форми з мускатною білою крупною ягодою 


Фото 4. Ранній виноград з синьою ягодою шикарного гармонічного і мускатного (Академік) смаку 


Фото 5. Над ранній виноград с нарядними гронами: Бешевский та Огненний 


Фото 6. Осінній виноград Подарок Ірині і Рубіновий юбілей. На фото 1 показані грони винограду, який вирощує Якушенко В.Е. в селі Мачухи під Полтавою. 

Всі інші фото приведені на цьому посту, зроблені на присадибному винограднику Олександра Гергеля в місті Полтава в період з 2018 по 2021 роки при запису відео-оглядів про ці форми і сорти.
Всі ці форми і сорти Олександр Гергель і його сусід вирощують на своїх присадибних ділянках, де вони показали позитивні результати, а саме щорічні чудові врожаї. Виноградник як у О. Гергеля так і його сусіда обробляються фунгіцидами, поливні, проводяться як підживлення по листу так внесення органічних і мінеральних добрив. На зиму лози всіх кущів виноградника вкриваються. 

Порівняння цих форм винограду, дивіться у відео на ►YouTube

У відео показані наступні сорти і форми винограду: Коринка руська, Рилайнс пинк сидлис, Тхортон, Юпітер США, Гелиодор, Велес, Соломия, Бешевский та Огненний, Подарок Ірині, Рубіновий юбілей 

Виходячи із сказаного вище, трудно відповісти на питання: „Який виноград посадити?‟. Всі форми винограду хороші, перспективні і гідні вирощування, але вибір кожен повинен зробити сам. 

Купити саджанці або живці (чубуки) можна у Олександра Гергеля. Моб. тел. для замовлення +38 (050) 18-38-048, +38 (097) 067-42-45.

Рекомендую також подивитися наступні публікації: 

 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий