среда, 14 ноября 2018 г.

Каталог весна 2024 саджанців винограду О. Гергеля

Catalog 2023 of grapes saplings A. Gergel

УВАГА!!! Каталог на реставрації. Вносяться зміни.

Купити саджанці винограду ультра и надраннього строку визрівання від виноградаря-аматора Олександра Гергеля допоможе Вам наявна в каталозі інформація.



Виноградар-аматор Олександр Гергель проживає в м. Полтава и займається вирощуванням ягід і саджанців винограду на продаж. Глибокі знання фізіології винограду як рослини та агротехніки вирощування дозволяють йому отримувати відмінні врожаї ягід і саджанці високої якості. І це не порожні слова. Мною знято цілий ряд відео, як на винограднику Олександра, так и на його шкілці (дивись фото нижче).



  Олександр Гергель серед саджанців винограду в шкілці

 Процес вирощування саджанців винограду, а також його виноградник, звідки він бере чубуки для саджанців, дивіться в наступних відео (для перегляду ролика натисніть (клацніть) по назві. Ці відео минулих років, а тому російською мовою):


- „Саджанці винограду 2023. Шкілка 06-08-23р.‟  



Відео 2018 року.


Якщо ви переглянули відео, то бачили, що Олександр серйозно відноситься до процесу вирощування, використовує самі остання наукові досягнення. Як результат ми бачимо чудові врожаї ягоди, а самі саджанці показані після їх викопування на початку жовтня. Якісний саджанець до викопування повинен визріти, а саме визріти як лоза приросту так і коренева система. Це основні умови, щоб він пережив зиму без пошкоджень і його подальшого приживання на новому місці, а також росту. Саме такі саджанці і вирощує Олександр. Тому, хто купляв його саджанці в минулі роки залишились задоволені.

 Чубуки або саджанці винограду можна придбати, зробивши замовлення по мобільному телефону: тел. (050) 18-38-048, (097) 067-42-45.

Продаж посадочного матеріалу (саджанці або чубуки) винограду в м. Полтава і висилка по пошті починається восени в жовтні і до морозів, а також весною с настанням плюсової температури, після попередньої оплати їх вартості. 



Пересилку саджанців проводиться тільки по Україні (рослина карантинна із-за філоксери, вислати за межі країни немає можливості).

 Оплату треба проводити після узгодження наявності саджанців/чубуків по телефону вказаному вище. Мінімальна сума замовлення 200 гр.

 Саджанці сортів і форм винограду, які закінчились в цьому році, можуть бути в наступному. Реалізація чубуків проводиться тільки восени.

 Олександр вирощує саджанці комплексно-стійких сортів винограду, а саме: столових, безнасінневих і технічних (винних).  У нього є широковідомі які добре себе зарекомендували сорти винограду, так и нові досягнення селекціонерів, всього більше 140 сортів і форм.



Для більш простого пошуку потрібної форми всі столові сорти і форми згруповані по селекціонерам, що їх отримали (Балабанов А.Ф., Баранова В.П., Бурдак А.В., Вишневецький М.П., Голуба А.О., Гусев С.Е., Гречко М.А., Загорулько В.В., Калугін В.М., Капелюшний В.У., Карпушев А.В., Китайченко А.І., Крайнов В.Н., Криуля С.І., Опришко М.В., Павловський Є.Г., Писанка О.М., Шаповал О.Д., Шульга О.І., Щенніков О.Н., НДІВВ) и строкам дозрівання. Окремо представлені безнасінневі і технічні (винні) сорти та форми. Інформація про саджанці приведена в наступних розділах каталогу у вигляді таблиць (для перегляду клацніть по назві:

Ч.1. Весна 2024 р. Сорти і форми винограду від Загорулько В.В., Крайнова В.М. і Павловського Є.Г.

— Ч.2. Весна 2024 р. Сорти і форми винограду від Балабанова А.Ф., Бурдака А.В., Вишневецкого М.П., Голуба А.А., Гусева С.Е., Гречко М.А., Калугіна В.М., Капелюшного В.У., Карпушева А.В., Писанки О.М., Щенникова О.М., Шаповалова В.Д., Шульги О.І.

— Ч.3. Весна 2024 р. Різні столові сорти і форми винограду, а також отримані  НДІВВ ім. Потапенко Я.І.

— Ч.4. Весна 2024 р. Безнасінневі сорти і форми винограду (кишмиші).

— Ч.5. Весна 2024 р. Технічні (винні) сорти і форми винограду.

— Ч.6. Весна 2024 р. Ультраранні і надранні сорти і форми винограду.

— Ч.7. Весна 2024 р. Ранні, середньоранні, середні і середньопіздні сорти і форми винограду.

—  Смаколики. Ч.8. Весна 2024р. Мускатні сорти і форми винограду


Саджанці винограду О. Гергеля по якості відповідають вимогам, викладеними в статті  „Саженцы винограда, какие должны быть‟.

Как садить саженцы винограда Александр рассказывает в своей брошюрке „Выращиваем виноград вместе‟ в разделе „Саженцы винограда, какие должны быть‟.

10 комментариев:

  1. В Анапу возможна ли доставка

    ОтветитьУдалить
  2. Добрый вечер! надо два саженца на арку. Что посоветуете?

    ОтветитьУдалить
  3. На яку мінімальну суму робиться заказ?

    ОтветитьУдалить
  4. Скажіть будь ласка свій номер телефону.

    ОтветитьУдалить
  5. Добрый вечер. Скажите пожалуйста, а саженцы абрикоса NJA-19 у Вас есть, и в какую цену, если есть?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Гергель выращивает только саженцы винограда. Черенки он мог бы организовать, но уже поздно, все обрезки сделаны, хотя можете позвонить ему.

      Удалить