Продовження каталогу посадочного матеріалу винограду від
Олександра Гергеля. Частина 5. Технічні (винні) сорти і форми винограду.
В цій частині представлена інформація про посадковий матеріал сортів и форм винограду, які визрівають при вирощуванні їх в центрі України, і з врожаю якого можливо приготувати сухе домашнє вино без добавлення цукру.
Перед вибором сорту для покупки рекомендую подивитися відео „Виноград 2020. Обзор винных сортов.2-09-20, г. Полтава‟.
Назва сорту, форми |
Грона, вага, (г) |
Ягода |
Ціна, грн. чуб. /саж. |
Відео |
||||
вага, (г) |
визр. (дні) |
колір |
смак |
|||||
Технічні
сорти і форми |
||||||||
Альмінський |
300-400 |
2 |
130 |
чорн. |
муск. |
- / - |
||
Блауер мускателер |
250-400 |
5 |
110-120 |
чорн. |
муск. |
- / - |
|
|
Голубок |
100-150 |
1,5-2 |
125-130 |
черн.
сік окр.
|
ч.смор. |
- / - |
|
|
Гурзувський
рожевий. |
150-250 |
2,5-3 |
130-135 |
т.черв. |
с.муск. |
- / - |
|
|
Дублянський |
100-200 |
2 |
110 |
зел.біл. |
медов. |
- / - |
|
|
Красень |
400-600 |
2-3 |
130 |
чорн.к-ш |
гарм. |
- /100 |
|
|
Леон Мілот |
100-150 |
2-3 |
120-125 |
чорн. |
гарм. |
- / - |
|
|
Лівадійський чорний |
200-300 |
2-3 |
130-140 |
с.чорн. |
муск. |
- / - |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Олег (Діамант) |
200-300 |
3-4 |
120 |
б.рож. |
м. роза |
- / - |
|
|
Прим (Палантіна) |
150-250 |
2-3 |
115-120 |
з.жовт. |
муск. |
- / - |
||
Цитронний Магарача |
300-600 |
3-4 |
130-135 |
біл. |
сильн. муск. |
- / - |
||
Технічні
сорти НДІВВ ім. Потапенко Я.І. |
||||||||
Веста |
200 |
2-3 |
130 |
чорн |
гарм. |
- / - |
|
|
Денісовський |
350-500 |
3-4 |
125-130 |
чорн |
гарм. |
- / - |
|
|
Тонус |
200 |
2-3 |
130 |
чорн |
гарм. |
- / - |
||
Цвіточний |
150-300 |
3-4 |
135-140 |
янт.біл. |
кв.муск. |
- / - |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
* - сок окрашен.* - сок окрашенный.
ДИВИТИСЯ ДАЛІ сорти іформи столові ультра ранні і надранні.
Купити саджанці і чубуки винограду можна заказав їх по тел. (050) 18-38-048 або (097) 067-42-45.
ПЕРЕХІД на головну сторінку каталогу зі змістом і інформацією для замовлення чубуків і саджанців.
Комментариев нет:
Отправить комментарий